A korona vírus miatti intézkedéseink:

A vendégházban minden vendég távozása után a felületeket és konyhai eszközöket fertőtlenítőszerrel tisztítjuk meg. A mosogatószert és kézmosó szappant is fertőtlenítőszeresre cseréltük. A jakuzzi vizét – mint eddig is, most is – minden vendégváltásnál lecseréljük, és klóros fertőtlenítő szert alkalmazunk a víz kezelésére.

Mikor lehet érkezni?

A vendégházat az érkezésnapján 14:00 és 18:00 óra között foglalhatod el. Vendégházunk nem rendelkezik állandó recepciószolgálattal, így kérjük érkezésedet legalább 30 perccel azt megelőzően jelezd a szállásgondnoknál. (Telefon: +36 30 147 7077). Esetleges kései érkezésedet kérjük szintén előre jelezd.

Meddig kell elhagyni a vendégházat?

Távozásod napján 10:00 óráig kell elhagynod a vendégházat.

Hogyan tudok foglalni?

A foglalási igényt a Foglalás menüpontunkban lehetséges jelezni, a dátum és a vendégek számának megadásával.

Foglalás lemondásának feltételei?

Covid-19 idején a lefoglalt szállás esetében

Amennyiben az utazás időszakára olyan hatósági korlátozás lépne érvénybe, amely megakadályozná az utazás megvalósulását, az előleget visszautaljuk, vagy előzetes írásos egyeztetés alapján az előleg egy másik/későbbi időpontra történt szállásfoglalás esetén felhasználható.

Amennyiben az utazás időszakát hatósági korlátozás nem érinti, az általános szerződési feltételeinkben foglalt feltételek a mérvadóak az előleg visszautalásával kapcsolatban.

Amennyiben a hatályos kormányrendelet alapján a szálláshely csak védettségi igazolvánnyal foglalható el, és valamelyik vendég nem rendelkezik ezzel az igazolvánnyal, azt a vendéget sajnos nem áll módunkban fogadni. Amennyiben a többi vendég rendelkezik ezzel az igazolvánnyal, és ezt előzetesen részünkre be is mutatják (7 nappal a szálláshely elfoglalása előtt, emailben, képes üzenetben, stb.), ők elfoglalhatják a szállást.

Amennyiben a védettségi igazolvánnyal bizonyosan nem rendelkeznek majd a szálláshelyre érkezéskor, és az igazolvány hiánya miatt nem tudjuk önöket fogadni, akkor az érkezés előtt legkésőbb 7 nappal a foglalásuk törlésre kerül, a korábban befizetett foglalót pedig visszatérítjük.

Amennyiben a Szolgáltató ajánlatában más feltételt nem határozott meg, az általános lemondási és módosítási feltételek a következők:

Az érkezés előtti legalább 30 nappal visszamondott szállásfoglalás esetén az előleg (a vendégház 1 éjszaka árának megfelelő összeg) teljes összegét visszautaljuk a szállásfoglaló által e-mailben hozzánk eljuttatott bankszámlára.

Az érkezés előtti 29-8 napon belüli visszamondás esetén az előleg 50%-át utaljuk vissza a szállásfoglaló által e-mailben megadott bankszámlára.

Az érkezés előtti 7 napon belüli elállás esetén az előleg nem kerül visszautalásra, de vis major esetén (előzetes írásos egyeztetés alapján) szabad kapacitás függvényében a foglaló felhasználható egy későbbi foglalásnál.

Amennyiben a vendégek megszakítják az eredetileg tervezett tartózkodást, a korábban elutalt előlegből vagy az érkezéskor kifizetett teljes szállásdíjból visszatérítés nem jár.

A foglalás lemondása minden esetben írásban kell, hogy megtörténjen a kapcsolat@babercottage.hu e-mail címen.

Van minimum foglalási idő?

Igen, főszezonban (június 18 -augusztus 31) a minimum foglalási idő 4 éjszaka. Az év többi részében 2 éjszaka.

Lehet-e SZÉP kártyával fizetni?

Jelenleg az OTP, MKB és K&H SZÉP kártya weboldalán keresztül lehetséges a fizetés. A SZÉP kártyás fizetés menetét ezen az oldalon találod meg.

Hány éves kortól fogadnak vendégeket?

Vendégházunkat gyermekek 8 éves kortól, szülői kísérettel látogathatják, megértésedet előre is köszönjük.

Lehet-e kisállatot vinni a vendégházba?

Vendégházunkba és annak területére háziállat nem hozható be, megértésedet előre is köszönjük!

Miért csak előreutalással tudok fizetni?

Gyors és biztonságos. A foglalásod így a lehető leghamarabb kerül rendezésre.

Van lehetőség a helyszíni fizetésre?

A helyszínen a kulcs átvételére van lehetőség, fizetésre nincs. A vendégnek a szállásadó felé a teljes (100 %) ellenértéket legkésőbb az igénybevétel megkezdése (érkezés) előtti napon 14 óráig kell rendeznie.

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót?

Az ár nem foglalja magába a 18 év felett fizetendő 530 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót. Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

Télen is működik a jakuzzi?

Igen, a pezsgőmedence egész évben 36-38°C fokon üzemelnek.

Ingyenes a parkolás?

A vendégházunk kettő, szabadtéri parkolóhellyel rendelkezik a kertben, kérjük, hogy lehetőség szerint ezt használjátok, ne a ház előtt parkoljatok.

Elektromos autó tölthető?

Elektromos autó számára a parkolóban töltési lehetőséget alakítottunk ki.

Van mosógép a Vendégházban?

Igen.

Van fűtés és légkondicionáló a vendégházban?

A házban központi fűtés és légkondicionáló is található.

Van vasaló és vasalódeszka a Vendégházban?

Igen, mindkettő.

Van bolt és étterem a közelben?

Igen, a Babér Cottage vendégházunk Tihany központjában található. A COOP közért 80 méter távolságra, a Mádl Ferenc tér pedig 50 m távolságra van, ahol különböző éttermek, reggelizők, cukrászdák stb. várnak.

Van valamilyen szabályzat amit be kell tartanom ha a Babér Cottage-ba megyek?

Igen, Kattints ide a Házirend elolvasásához.